icon-cup-2
Background-HeaderBackground-Header

Challenge #2

10
juni

Bidon challenge

Breng zoveel mogelijk bidons bij de captain

De tweede challenge heeft alles te maken met het drinken tijdens een wielerwedstrijd. ‘’Drinken tijdens het fietsen, en sporten in het algemeen, is ontzettend belangrijk. Daarom rijden ‘helpers’ (teamleden die de captain ondersteunen) steeds naar de ploegleidersauto om daar bidons te halen. Zij voorzien de captain van drinken’’ vertelt Lucinda. Dit is precies wat wij ook gaan doen in de deze challenge!

De opdracht:
Wie brengt er zoveel mogelijk bidons naar zijn captain?  (Hiervoor mag natuurlijk ook een ander voorwerp gebruikt worden, zoals tennisballen, estafettestokjes etc.)

Uitvoering:
Maak 2 vakken op het schoolplein: vak A en vak B. Vak A is bedoeld voor de ploegleidersauto (een skelter) waarin deze rondjes rijdt. Vak B is bedoeld voor de aangewezen captain die een parcours rijdt op de fiets. De ‘helpers’ (de rest van de kinderen) rijden op en neer tussen deze 2 vakken om de bidons te brengen zonder dat deze op de grond vallen. Let op, fietsen doen we wel met twee handen aan het stuur! Jullie krijgen hier 5 minuten de tijd voor, hoeveel bidons hebben jullie bij jullie captain gebracht? Go, go, go!

Luuk-4

Luuk

Nederlands kampioen fietsen
challenge-2-kidschallenge-2-kids

Voorwaarden:

– Deelname aan deze challenge is van 10 t/m 17 juni 2024 (uploaden kan t/m 16 juni 23:59 uur).

– Maximaal 1 deelname per challenge per klas per school.

– De challenge mag per gewone fiets, mountainbike, BMX, crossfiets of racefiets worden gedaan.

– Leg je deelname vast op video en upload het materiaal via de contactpersoon van school in jouw account. Houdt bij hoeveel kinderen er hebben meegedaan, en hoeveel bidons er in 5 minuten tijd zijn gebracht.

Leaderboard

Challenges tussenstand

Er zijn nog geen resultaten

Hoe werkt het?

Iedere week zijn er nieuwe challenges, 4 weken lang. Doe mee als school, bedrijf of vereniging. Maak een account aan en upload jouw challenge!
icon-cup-2